perjantai 13. päivä

Heti alkuun haluan sanoa (oikeammin kirjoittaa) että en ole taikauskoinen. Juhannusyönä olen kyllä joskus laittanut kukkia tyynyni alle, mutta enpä pahemmin ole muuta tehnytkään (kaupunkialueella ei pahemmin kaivoja tai peltoja ole...). Tänään on kuuluisa perjantai 13. päivä, joka on yleensä minulle päivä muiden joukossa. Tilastojen mukaan silloin tapahtuu tavallista vähemmän onnettomuuksia tai jotain, muistan lukeneeni.

Olen tänään lähdössä Saksaan kaverini kanssa moikkaamaan siellä vaihdossa olevaa ystäväämme. Aikaisemmin omasin jonkunlaisen lentopelon, mutta se vaihtui lentoinnostukseen muutama vuosi sitten. Ihan hyvä, sillä lentäminen tulee tutuksi kun asuu Tukholmassa ja haluaa mennä Suomeen, sillä usein lentäminen on halvempaa kuin laivalla matkustaminen (ellet ole menossa Turkuun).

Olen aina lentänyt suorilla lentoilla, minun ei ole koskaan tarvinnut vaihtaa konetta. Nyt tänään kuitenkin olisi edessä koneen vaihto Kööpenhaminassa. On sanomattakin selvää että se hiukan mietityttää, sillä rehellisesti sanottuna minulla ei ole pienintäkään aavistusta miten se tapahtuu. Tarvitseeko mennä uudelleen turvatarkastukseen? Onneksi vaihtoaikaa on reilusti ja aion selvitä pelkillä käsimatkatavaroilla, joten kai siitä pitäisi selvitä? Lisäksi kun Kööpenhaminan kentällä on tullut aiemminkin käytyä, niin tietää suunnilleen että millainen se on.

Lentoajan (ja mahdollisen Kastrupilla seikkalusta ylijääneen ajan) aion käyttää hyödyllisesti lukemalla biokemiaa. En ole sen kirjoja vielä ehtinyt avata uudelleen, sillä aloitin alkuviikosta työt ja niissä on riittänyt paljon opeteltavaa kun parissa päivässä piti saada jonkinlainen käsitys viidestä eri osastosta. Siihen syssyyn ei pahemmin biokemia mahtunut...

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Lentoja tulee aina uusia. Kaverit odottaa kyllä, jos jumii Kööpenhaminan yöelämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, edellyttäen että ensin ehtii lennolle Kööpenhaminaan, Arlandassa on todella pitkä jono turvatarkastuksessa ;)

      Poista
  2. Kiitos Miksi minusta tulee lääkäri? -tutkimukseen osallistumisesta! Tulokset on julkaistu laaketiedetta.blogspot.fi:ssä.

    VastaaPoista
  3. Moikka! Oletko töissä Tukholmassa ja millaista työtä teet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Juu, olen yöhoitaja (lähihoitaja/undersköterska) eräässä suomenkielisessä vanhainkodissa. Viidestä osastosta kolme on suomenkielisiä siis, mutta tulen työskentelemään kaikilla niillä. Työ on tavallista lähihoitajan työtä, asentohoidosta huolehtimista, kuivitusta tms. Lisäksi yökkönä teen aamupalan ja luuttuan lattian. Tykkään siitä todella paljon :)!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)