Koulul eka, koulul vika

Opintojen alussa kuulin vitsailuja siitä kuinka ihmiset tuppaavat "asumaan" Hus 75:ssa (talo, jossa on ryhmätyötiloja ja keittiö) ennen tenttejä. Vähitellen vastaan tuli suihku (siis vessassa, ei pukuhuoneessa) ja minulle selvisi että kahvio myy partahöyliä. Ehkäpä ne tarinat eivät olleetkaan tuulesta temmattuja vitsejä?

Tämä viikko tulee kulumaan minullakin hyvin suuresti koululla. Ei, koulutyöt eivät ole siihen syynä, vaan pikemminkin ylimääräisenä otettu hoitotyön kurssi (joka kuulemma lisää paljon mahdollisuuksia kesätöiden saantiin). Kurssi saa kalenterini näyttämään siltä, että voi hyvällä omatunnolla laulaa koulul eka, koulul vika, kun maanantaista torstaihin on koulua 8.30-21... Onneksi päivällä on ollut muutaman tunnin tauko niin saa muutkin koulutyöt tehtyä :)!

Viikko tulee olemaan muutenkin hyvin mielenkiintoinen. Perjantaina on faddereille järjestettävät kiitosjuhlat ja lauantaina pääsee näkemään kuinka spexin harjoitukset sujuvat. Viimeksi kun pääsin kurkistamaan spexiharkkoihin, niin olin todella yllättynyt, näyttelijät olivat vain muutaman kerran jälkeen omaksuneet roolinsa niin hyvin kuin olla ja voi. Mikä omistautuminen!

Innolla vaan uutta oppimaan :)!

Kommentit

  1. Onkohan kysymys asunnottomuudesta pikemminkin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä usko, täällä tehdään paljon ryhmätöitä ja opiskellaan ryhmissä. Koululla on ilmainen netti ja kuulemma Suomessakin opiskellaan viikonloppuisinkin koululla. Mikäs siinä, toiminee yhtä hyvin kuin kirjastokin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)