Kuinka treenata tehokkaasti ja muita IKEA-kokemuksia

Muuttaminen on verrattavissa tehokkaaseen salitreeniin. Ei se ole pelkästään niiden laatikkojen kantamisen vuoksi tehokasta liikuntaa, vaan se että kaikki tavarat pitää saada paikalleen, vaan kaikki huonekalutkin pitäisi saada kasaan (ja ennen sitä asunnolle).

Tässä parin viikon aikana olen huomannut kuinka monimutkaisia palapelejä IKEA:n huonekalut ovat, niiden kokoaminen mukana tulevien ohjeiden mukaan on haastavaa ajanviettoa johon saa kulutettua tunteja. Okei, onhan siellä myös helposti kasattavia huonekaluja (LACK <3), mutta suurin osa toimii aivojumppana.

Toinen asia mitä olen huomannut on että IKEAlla käynti nostattaa kuntoa. Huonekalulaatikkojen kantaminen kotiin julkisia liikennevälineitä käyttäen helteessä toimii minulle kuntosalin korvikkeena (ei sillä etteikö se tulisi tarpeeseen). Tajusin töissä käsivoimieni kasvaneen eräänä yönä, kun huomasin pystyväni tekemään asioita ihan eri tavalla kuin yleensä. Kieltämättä tuli mahtava fiilis.

Heinäkuun alkuun toki on kuulunut muutakin kuin muutto ja töitä (poden huonoa omatuntoa siitä etten ole ehtinyt päivittää blogiani ahkerammin). Olen vieraillut sukulaisien luona Suomessa nauttimassa kauniista kesästä. Suomen luonto ja kesä on kyllä jotain sanoinkuvaamattoman kaunista :).

Ilokseni sain myös kuulla että tänne Ruotsiin tulee syksyllä paljon uusia suomalaisia opiskelemaan lääkäriksi. Tukholmassa olevien suomalaisten medisiinarien kanssa olemme alkaneet jo suunnitella kaikkea uutta syksyä varten. Kieltämättä tuntuu mahtavalta olla pitkästä aikaa mukana jossain tämänkaltaisessa toiminnassa, en ole moneen vuoteen ollut aktiivinen missään järjestössä/oppilaskunnan hallituksessa yms. Nyt monen vuoden tauon jälkeen jaksaa aivan uudella energialla! Toivottavasti kaikki uudet opiskelijat ovat yhtä innoissaan kaikesta mitä olemme suunnitelleet, ainakin me vanhemmat opiskelijat olemme innolla miettineet kaikenlaista kivaa.

Ei varmaankaan pitäisi kirjoitella päivityksiä yövuoroputken päätyttyä, niistä tulee tämmöistä ajatustenvirtaa ;).

Kommentit

  1. Ikean tuotesuunnittelijat nauravat jo tuotteitaan suunnitellessa tulevien kokoojien askartelua. Sama porukka on varmaan suunnitellut maitopurkin aukaisumekanismin liimauksen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)