Kesä kaupungissa

Olen asunut koko ikäni isossa kaupungissa. Kesät ovat sujuneet sutjakasti kulkien kaupungin puistoissa, uimarannoilla tai ihan vaan kotiparvekkeella riippumatossa lukien. Tukholmaan muuttaessani jouduin luopumaan tästä kesäkeitaastani, rakkaasta parvekkeesta.

Tukholmassa olen joutunut keksimään vaihtoehtoisia virikkeitä. Lähistön uimapaikat on tullut tarkistettua ja pyöräkin on saanut runsain mitoin liikuntaa. Ilokseni ja onnekseni myös koulu muistaa kesällä ja saan lukea kahteen uusintatenttiin koko kesän. Jippii kuinka mukavaa! (NOT)

Niin, nuo uusintatentit. Kuten aiemmista päivityksistäni on voinut päätellä, olen ottanut aika raskaasti sen etten vieläkään päässyt läpi. Mahtavien ystävieni tuella kuitenkin olen päässyt hilautumaan vähitellen positiivisemmalle tuulelle. En tiedä mitä, mutta jotakin olen elämässäni tehnyt oikein kun ympärilläni on näin ihania ihmisiä! Esimerkkinä mainittakoon että olen saanut oppitunteja histologiassa, olen saanut tukea ja kannustusta sekä kaksi ihanaa ystävääni ovat koonneet minulle lukuaikataulun Vaikeaa tehtävää varten. En vielä tiedä miten korvaan tämän kaiken vaivannäön näille kaikille ihanille, mutta jollakin tavalla sen aion hyvittää. Ainakin pääsemällä läpi tentistä näin ensi alkuun...

Kolea sää on hieman verottanut kesäintoa, tai kun pilvisessä säässä ei kauheasti tee mieli mennä rannalle. Toki työpäivinä harmaa, kylmä sää ei haittaa, mutta vapaapäiväni haluaisin vain viettää Ferrieriä lukien rannalla (kyllä, ottaen vapaaehtoisesti sen ihosyöpäriskin).

Harmaa sää on saanut minut haaveilemaan matkustamisesta jonnekkin lämpimään lomakohteeseen. En ikinä ole ollut rantalomatyyppiä, mutta nyt olisin valmis pakkaamaan kimpsut ja kampsut sekä hyppäämään ensimmäiseen Balille menevään koneeseen. Tai edes Barceloonaan (siellä tulisi yhdistettyä ranta- ja kaupunkilomien parhaat puolet!). Täällä kotopuolessa minut kuitenkin pitää jo muutamaan kertaan mainitut tentit. Tiedän että loman jälkeen tarvitsen kuitenkin aina lomaa, niin aurinkorannalla lokoilu vain verottaisi kallisarvoista lukuaikaa.

Ehkä ensi kesänä. Tai sitten kun tuo rakas DFM1 on läpi niin oikeasti matkustan Balille. Aika näytttää.

Kommentit

  1. Kesä kaupungissa

    https://youtu.be/Gqo_oJI0zMQ

    VastaaPoista
  2. Moikka, blogisi tuli vastaan muutama viikko sitten. Ihan todella mielenkiintoista kuulla miten lääkis toimii Ruotsissa. Ja loistavaa, että suomalaisilla on enemmän rohkeutta lähteä ulkomaille. Itse opiskelen lääkiksessä Ranskassa, ja on mukava juuri vertailla systeemejä. Kaikista meistä tulee varmasti oivia lääkäreitä vaikka kurssijärjestys olisikin hieman erilainen :D
    oma blogini http://www.lily.fi/blogit/laakis-pariisissa/
    Sazou

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)