Peilaillen maailmaa, peilaillen itseään, mitä ikinä vastaan tuleekaan

Otsikon keksiminen on näiden tekstien laatimisen vaikein osuus. Ihan näin ohimennen huomautan. Siltä varalta että joku ihmettelee otsikon kummallisuutta. Mielikuvitukseni on tällä hetkellä Balilla. Otti äkkilähdön sinne, halvalla kun sai. Paluulennosta ei tietoa, majoitus kun on niin halpaa niin ilmoitti lomailevansa siellä tovin. Etsivänsä itseään.

Nyt kun ilmoitusluonteiset asiat on saatu pois päiväjärjestyksestä niin päästään itse asiaan. Kuluneen viikon aikana on tullut suoritettua paljon itsetutkiskelua. Kuka oikein olen, mistä oikein tulen ja minne olen menossa. Monta kertaa on tullut mietittyä että mitä sitä oikein nyt on tekemässä (kiitos Vreten ja Märsta tästä upeasta mahdollisuudesta eräänä sateisena perjantaiaamuna!).

Itsetutkiskelu ei ole ollut mitään maailman syvällisintä, enkä kärsi mistään eksistentiaalikriisistä. Olen vain nauttinut elämästä täysillä (ja jäätelöstä). Siinä sivussa tajusin kuinka paljon elämäni on muuttunut vuodessa. Kuinka paljon olen saanut uusia ihania asioita elämääni.

Hetkinen.... Olen kirjoittanut tästä aiheesta viime aikoina varmaankin noin joka toisessa päivityksessä. Edellinen päivitykseni oli omistettu tälle aiheelle. Nyt olisi aika keksiä jotain uutta. Gaahhhhh.... Inspiraatio sitten otti äkkilähdön Sulaymaniyahiin.

Opiskelu. Siitä en olekaan kirjoittanut mitään pitkään aikaan! Bloginihan pitäisi käsitellä juurikin sitä (ja elämää Tukholmassa). Tässä herännee kysymys että olenko edes opiskellut koko keväänä mitään, kun kaikkien tekstien teemana on ollut aivan jokin muu kuin opiskelu. Onko se kirja pysynyt kirjoittajan kädessä, vai onko sitä vain nukuttu, spexattu ja eletty hohdokasta Tukholma-elämää?

Vastaus on sekä että. On sitä kirjoja tullut selailtua ja istututtua nenä kiinni niissä. Toisaalta olen myös viettänyt enemmän vapaa-aikaa kuin aiemmin, saunonut ja mennä viilettänyt kavereiden kanssa. Hoitanut Koituksen asioita (eilen laiteltiin 8 tuntia sponsorihakemuksia haalareita varten porukalla). Maalannut lavasteita (minkä näkee must... ööh, kauniin kirjavista collareistani).

Nyt kuitenkin tulee kääntää katse taasen opintoihin. Immunologia, veri ja verenkierto, sydän... Siinä lista asioista jotka aion ottaa haltuun ennen sunnuntaita (okei, ensi viikon tiistaita. Pitää olla itselleen rehellinen). Kun yksi urakka valmistuu, niin seuraava tulee eteen.

Joten, hyvää yötä. Minä lähden lukemaan immunologiaa.

Kommentit

  1. Itsetutkiskelua on jokaisen syytä tehdä ajoittan, löytyy uusia puolia ihmisenä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)