MF:llä eka, MF:llä vika

Niin on taas viikko vierätänyt ohi silmien aivan huomaamatta. Tentti lähestyy kuin luotijuna (12 päivää!) ja niin paljon olisi kaikkea mitä pitää tehdä...

Koituksen kanssa aika on sujunut rattoisasti. Viime perjantaina valitsimme uuden hallituksen ja saimme ensimmäistä kertaa puheenjohtajan. Märsta tulee ohjaamaan suuren Koitus-perheen toimintaa isällisen hellästi ja edellisen toimintavuoden haasteet tulevat olemaan vain pieni olankohautuksen vaativa asia.

Myös spexin kanssa on tullut vietettyä aikaa. Ystävänpäivänä Corpus Karrolinalla oli perinteinen kick-off. Tällä kertaa emme kuitenkaan matkustaneet Solvikiin vaan söimme kolmen ruokalajin illallisen Medicinska Föreningenin tiloissa. Paikalla oli harvinaisen vähän porukkaa, johtunee siitä että kyseessä tosiaan oli ystävänpäivä (ja lauantai jolloin kaikki ovat töissä). Väen vähyys ei kuitenkaan latistanut tunnelmaa, vaan illan hämärtyessä keskustelut muuttuivat oikein mielenkiintoisiksi ja syvällisiksi.

Oikeastaan niin mielenkiintoisiksi ja syvälliksi että kellonkulkua ei huomannut ja sen näyttäessä kolmea ei kylmä ulkoilma kauhean paljon houkuttanut puolentoistatunnin kotimatkalla... Ongelmiin on aina kuitenkin olemassa ratkaisu, joten jäin nukkumaan MF:lle. Enkä edes ollut ainoa joka päätyi tähän ratkaisuun! Kyllähän jokaisen KI:ssä opiskelevan täytyy joskus nukkua koululla.

Tämä termin on tuonut paljon uutta tullessaan. Ehkä lämmittävin esimerkki on maanantain saunaillat MF:llä. Olemme nyt pari kertaa käyneet Koituksen kanssa saunomassa perinteisen maanantaisaunan. Mikäpä olisi parempi tapa aloittaa viikko ja pestä edellisviikon stressit pois? Eilen grillasimme myös makkaraa kiukaalla, eli upean seuran lisäksi saa kunnon löylyt ja herkulliset ruoat.

Tuossa pöydällä tuo solubiologian kirja katsoo sellaisella ilmeellä että täytynee jättää tämä teksti nyt tähän lyhyeen... Mukavaa viikonalkua!

Kommentit

  1. Saunassa synnytään ja kuollaan. Pyhä paikka. Ja suomalaisessa saunassa on kiukaassa kivetkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)