Shoppailua ja sympatiaa

Kalenteria katsoessa sitä tajusi taas viikon vilahtaneen silmien ohi. En edelleenkään käsitä että minne aika oikein katoaa? Olihan viime viikko toki hyvin täynnä ohjelmaa, amphioxdageineen ja -sitseineen, että ehkä se selittää jotain...

Amphioxdag oli oikein hauska tilaisuus. Kiersimme joukkueittain kaupungilla tehden tehtäviä. Meidän suomalaisjoukkueen TeamSpirit oli kyllä omaa luokkaansa ja oli niin hauskaa, että edelleenkin naurattaa aina kun menen metrolla Odenplanin ohi. Illan sitsit olivat hyvin juhlavat ja ruoka oli todella hyvää :)!

Kolme viikkoa kestänyt Upptakten (eräänlainen johdatus opiskeluun) "päättyi" tänään, tosin sitä on keväällä vielä muutaman kerran. Huomenna päästään oikeasti opiskelemaan kunnolla kun Den Friska Människan 1 alkaa. Hiukan kyllä huolestuttaa biokemian osuus, sillä siitä on hiukan ehtinyt vierähtää aikaa kun olen viimeksi lukenut kemiaa ollenkaan. Ehkä siihen pääsee sisälle kuitenkin ahkeralla työllä (aka istumalihaksien harjoittamisella)?

Tänään koululla tuli shoppailtua kunnolla, sain ostettua jo aiemmin himoitsemani Karolinska Institutet - hupparin (ja vihkon). Lisäksi mukaan kassalle tuli myös erittäin käytännöllinen englanti-ruotsi -kuvasanakirja. Se helpottaa arkea paljon, koska kuvakieli on kansainvälistä niin samalla oppii sanat kahdella kielellä (englanti ei ole mikään vahvin kieli minulle).



Nyt vaan sitten harjoittelemaan niitä hiilivetyjä...

Kommentit

  1. Taitaa olla iso opiskelijabudjetti hankintoja varten. 1980-luvulla ei juuri rahaa laitettu kirjahankintoihin, ne menivät viihdepuolelle.

    VastaaPoista
  2. Ihan tavallinen budjetti on, sanakirja auttaa sanojen opettelussa, kuvakieli kun on kansainvälistä :)

    VastaaPoista
  3. Olisi tosi kiva kuulla miten hakuprosessi eteni sinulla. Itse olen jonkin verran tavaillut aiheeseen liittyviä sivuja, mutta käytännön kokemuksen kuuluminen auttaisi asiaa paljon!

    VastaaPoista
  4. Juu, voisin itse asiassa tehdä siitä oman pitkän tekstinsä, niin saisi kirjoitettua koko tarinan. Tulossa siis pian :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)