How to do it KI-style

Oletko aina miettinyt että asiat sujuvat liian helposti, onko sinulla ollut liikaa ylimääräistä aikaa (tunnetaan myös nimellä vapaa-aika)? Haluaisitko saada lisähaastetta arkeesi? Ei hätää, KI:llä on ratkaisu! Miksi tehdä asiat helposti ja loogisesti kun ne voi tehdä vaikeastikin!

Yllä oleva kuvasi hyvin ajatuksiani alkuviikosta. Meidät suomalaiset oli jätetty pois sähköpostilistalta koska meillä oli vääränlaiset henkilötunnukset (tilapäiset, sillä jostain syystä Skatteverketiltä hankkimamme ruotsalaiset eivät päivittyneetkään automaattisesti). Näin ollen meiltä meni ohi tärkeää tietoa liittyen edessä oleviin terveyskeskuspäiviin. Onneksi asia kuitenkin saatiin korjattua, vaikka aluksi tyrmistys oli kieltämättä aika suuri...

Opinnot ovat pyörähtäneet vauhtiin kunnolla, solubiologia kiinnostaa paljon ja luennoitsijat ovat erinomaisia! Itse asiassa, tästä solubiologian osuudesta vastaavana henkilönä on suomalainen ;). Vastapainoa opiskelulle tarjosi olympialaiset. Varsinkin Suomi-Ruotsi jääkiekko-ottelu herätti tunteita ja nähtiinpä luennon aikana ihmisten katsovan jääkiekkoa (myös allekirjoittaneella oli tabletilla Yle Areena auki ja tuli sitä sivusilmällä vilkaistua). Jääkiekkofanituksesta kertoo sekin että luennon päätyttyä luennoitsija laittoi salin valkokankaalta näkymään ottelun. Ottelu päättyi kuinka päättyi ja illemmalla ruotsalaiset esittelivät hienosti meille suomalaisille suomenkielen taitoaan ("Rotsi, Rotsi, kaksi-yksi!). Oli kyllä kieltämättä aika hauskaa (varsinkin kun Suomi voitti kuitenkin pronssia 5-0...)!




Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)