Inspiraatio iskee :)

Otsikosta voi saada väärän käsityksen. En ole siis saanut mitään kirjoitusinspiraatiota, vaan yliopistolla oli tänään Inspirationsdag (vapaasti suomennettuna Inspiraatiopäivä). Kyseisestä päivästä etukäteen lukiessani ihmettelin että mitä tekemistä sillä on vasta-aloittaneiden opiskelijoiden kanssa? Päivä sisältää mm. luennon aivojen toiminnasta. Mitä ihmettä, luento aivojen toiminnasta ennen kuin opinnot ovat alkaneetkaan?

Ohjelmalehtinen ei kyllä tehnyt oikeutta päivälle. Todellisuudessa päivä oli nimensä mukainen, sillä sieltä sai hyviä vinkkejä opiskeluun. Vaikka Suomessa olinkin opiskellut korkeakoulussa 1,5 vuotta, sain silti paljon irti opiskelutekniikoista joita meille esiteltiin. Myöskin luento aivojen toiminnasta oli mielenkiintoinen, sillä tutkija osasi kaapata yleisönsä (enpä olisi uskonut tutkijan käyttävän Powerpontissaan niinkin paljon Simpsoneiden kuvia). Jos kaikki luennot tulevat olemaan samanlaisia, niin niillä tulee olemaan kyllä hauskaa :)!

Pienoinen miinuspuoli päivässä kylläkin oli. Ruotsinkielen taitoni ei ole kaikista parhain, joten osa tiedosta meni ohi korvien. Onneksi mukanani oli pieni sanakirja, joten pystyin joitain sanoja suomentamaan.

Ehkäpä juuri tämän päivän ansiosta inspiroiduin käymään kirjakaupassa yliopistolla ja ostamaan muutaman kurssikirjankin jo näin etukäteen. Ei mitään kevyttä iltalukemista tosin nämä opukset ole...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)