Tenttilukua ja korvapuusteja

Tänään 4.10 vietetään korvapuustipäivää, kanelbullens dagia. Lounaalla luokkalaiseni herkuttelivat Pressbyrånista ostetuilla pullilla ja olipa joillakin osastoilla tarjolla kyseistä herkkua!

Kanelipulla ja kahvi on kombinaatio joka tiivistää ruotsalaisen kulttuurin olemuksen. Se on tuttua ja turvallista eikä loukkaa ketään. Tosin läkarstudent.se kertoi jonkun saaneen anafylaktisen reaktion joten arvioni lienee olevan väärässä...

Itsekin sorruin (tai assimiloiduin) ja kotimatkalla pistelin poskeen kunnon pullan. Harkitsin hetken myös korvapuustijäätelön ostamista, mutta se jäi kauppaan tällä kertaa (johtunee siitä että söin purkillisen sitä viime perjantaina).

Ensimmäisen klinikkablokin loppu alkaa häämöttää ja tentti kurkistelee edessä. En oikein tiedä miten tähän tenttiin tulisi lukea, koska kaikki luennoilla käyty on tullut vastaan käytännössä tavalla tai toisella. Vanhat tentitkin olen tehnyt jo aikoja sitten.

Kurssilaiseni vinkkasi Hypocampuksesta jo viime keväänä, mutta en sen tarkemmin siihen tutustunut. Tänään kaivoin käyttäjätunnukseni pölypilvestä ja avasin sivuston uusin ajatuksin. Hypocampuksesta löytyy paljon tiivistelmiä ja vanhoja tenttejä. Kaikista näppärintä on se että niitä voi tehdä sähköisesti ja siten oikeasti testata omaa osaamistaan. Ei paha.

Nyt siis selvisi se miten tuleva viikonloppuni kuluu ;)

Ihanaa fika-viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)