Kiirettä pitää (mutta lähinnä vapaa-ajalla)

Noniin... Tästä alkaa tulla tapa että aloitan tekstini pahoittelemalla pitkää päivitystaukoa. Minä kun kesällä vannoin itselleni että syksyllä olen sitten ahkerampi blogini kanssa...

Opinnot eivät ole estäneet blogin päivittämistä, eivät ollenkaan. Koulussa on tällä hetkellä suhteellisen kevyttä ja lyhyitä päiviä (tänäänkin koulua oli vain 8.30-10). Toki vapaa-ajalla tulee luettua ja tehtyä seminaaritehtäviä, että ei se pelkkää lomailuakaan ole...

Se mikä vie suurimman osan vapaa-ajastani on, ironista kyllä, vapaa-aika. Viime aikoina on ollut paljon kaikkea Koituksen kanssa (muutimme nimeämme hiukan hämärien fb-kuvioiden vuoksi). On ollut spexiä (hehee... Lähes puolet lavastetiimistäni on suomenkielisiä), naapureiden kanssa illanviettoa ja viimeisimpänä (muttei vähäisimpänä) SMR:n syyskokous.

Syyskokous oli kyllä aivan huikea! Koituslaiset vastasivat ruokien valmistamisesta ja pääsinpä laittamaan ruokaa 12:lle (tosin suurimman osan ajasta juoksentelin ympäri taloa etsien keittiövälineitä/lautasia/suolaa). Kiitokset siis upealle fraülein über führerille (keittiöylipäällikkö S otti tämän tittelin) ja fantastiselle die küchelle vielä tämänkin kanavan kautta!

Ilta jatkui vielä pitkään virallisen osuuden jälkeen ja oli todella mukava jutella muiden suomalaisten lääkisopiskelijoiden kanssa. Joka paikkakunnalla kuitenkin on omat juttunsa ja kun porukkaa on eri termineillä/jo työelämässä, niin keskustelu sai aivan eri syvyyksiä ja sävyjä. Sunnuntai-iltana oli ihanan raukea olo onnistuneen viikonlopun jälkeen!

Tästäkin viikosta tulee hyvin tapahtumarikas, sillä tällä viikolla on ohjelmassa kahvittelua Koituksen kanssa, perjantaina olisi 3 eri juhlat, lauantaina teatterin tarkistusta spexiä varten ja spexin Kick-off -sitsit... Toki tämän lisäksi täytyy tehdä kouluhommia, siivota, pestä pyykkiä ja ties mitä. Positiivisena puolena on se että ei tule ainakaan tylsää ;)

Tähän lopuksi haluan laittaa kiitoksen kaikille kommetoijille. Teidän palaute on ihanaa luettavaa, on mukava tietää että tälle tekstille riittää lukijoita. Puss o kram <3!

Kommentit

  1. Hmm. Mistähän keski-ikäinen löytäsi noin paljon aikaa rientoihin : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en osaa kyllä sanoa :). Jotenkin sitä aikaa tuntuu vaan tupsahtavan mystisesti

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)