Ilon kuplia ja ilmaista kahvia

Maanantaina sain kokea jotain mitä en ole kokenut pitkään, pitkään aikaan. Tunsin kuinka vatsassani kupli ilo ja hymy kiiri huulilleni. Silmiäni en nähnyt mutta uskon niiden loistaneen kirkkaina.

Maanantaina oli mikrobiologian ja farmakologian tentti. Ja osasin vastata käytännöllisesti katsoen kaikkiin kysymyksiin! Vieläpä kunnollisin, pitkin vastauksin.

Tentti antoi kunnon energiapotkun viikkoon, ja se on tullut käyttöön tehokkaasti. Tiistaista alkaen olemme olleet sairaaloissa opiskelemassa. Päivät ovat pitkiä, mutta paljon mukavampia kuin aiemmin. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan jaksan keskittyä luennoilla. Luen iltaisin kotona kurssikirjallisuutta. Opiskelen siis ihan oikeasti.

Kahden päivän vankalla ja laajalla kokemuspohjalla voin kertoa viihtyväni Danderydissä. Kanditiloissa on ilmaiset kahvi/tee-automaatit ja kahvi on jopa juotavaa! Opettajat ja muu kurssihenkilökunta tuntuvat mukavilta. Kurssisisältö on mielenkiintoista.

Aikaiset herätykset eivät ole minulle ongelma, mutta iltaisin kyllä huomaan olevani väsyneempi kuin aiemmin. Kierolla tavalla tämä on tervetullut tunne.

Pian täytyy tehdä lukusuunnitelma patologian uusintaa varten. Ajattelin kuitenkin ensin katsoa tämän kurssin kaksi ensimmäistä viikkoa ja omaa jaksamistani. Koska jos haluan tehdä todenmukaisen lukusuunnitelman niin minun täytyy tiedostaa kuinka paljon DSM2.2 vie aikaa ja kuinka väsynyt olen koulupäivien jälkeen.

Maaliskuusta vaikuttaa tulevan mukava kuukausi. Jos ei muuta niin parempi siitä tulee kuin viime vuoden vastaava ajankohta :)!

Tsemppiä viikkoon <3

Kommentit

  1. hei! kysymys on ohi aiheen, mutta tiedätkö mistä näkisi aikaisemmat pisterajat ki:n ohjelmiin? hain opiskelemaan biolääketiedettä sun innoittama kun ei tänne suomeen meinaa nämä ovet avautua.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Sivuja on muutama, tässä yksi niistä http://www.studera.nu/jamfor-utbildning/?q=Biomedicin&e=i.uoh.ki.1718.1BI17

      Tsemppiä hakuun ja nähdään syksyllä Tukholmassa ;)!

      Poista
    2. Kiitos paljon!! Huomasin kuitenkin nyt, että mun merit rating on laskenut :o tiiätkö, onko se ihan normaalia? tais jäädä nyt sit haaveeksi, entisillä pisteillä olisi ollut mahollisuuksia ):

      Poista
    3. Joo, UHR muutti pisteidenladkutapaa ja uusi tapa tuli voimaan nyt keväällä. En itse ole perehtynyt uuteen tapaan tarkemmin, mutta käsitin että vaatimukset tiukentuivat paljon. Nähtäväksi jää miten uudet rajat muodostuvat, eli toivoa ei vielä kannata menettää.

      Poista
  2. Ilmaisia kahveja tai lounaita ei ole. Maksat ne takaisin myöhemmin veroina : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Heh, totta... Tällä hetkelläkin kun maksan veroja niin ehkäpä ne kahvit on etukäteen jo maksettu ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)