Julkinen erokirje

Tukholmassa sunnuntaina 23.8.2015

Rakkaani,

Tämä saattaa tulla yllätyksenä, kuin rotta Finduksen pakastevihannespussista. Kuin mainos Spotifyssa kolmen kuukauden premiumjakson päätyttyä.

Jätän sinut.

Meillä on ollut omat hetkemme, ylä- ja alamäet. Tämä kesä on ollut suhteemme kukoistusta, auvoisaa yhteiseloa ja auringosta nauttimista (kun se nyt elokuussa uskaltautui paistamaan kirkkaammin kuin kirkasvalolamppu marraskuisessa illassa). Olemme matkustelleet, nauttineet myöhäisistä brunsseista ja lämpimistä uimavesistä (vaikkakaan sinä et veteen uskaltanutkaan tulla). Tehneet asioita joita en olisi uskonut kykeneväni tekemään.

Jo ensitapaamisemme herätti sisälläni olevan kipinän, olit jotain aivan uutta ja jännittävää. Tiesin haluavani sinut elämääni, tuomaan siihen uusia vivahteita. Toki jo silloin kumpikin meistä tiesi ettei tämä tule kestämään koko elämää, että kyseessä olisi lyhyt romanssi. Olemme nyt kuitenkin viihtyneet yhdessä pidempään kuin kumpikaan meistä olisi arvannut, reilut puolitoista vuotta.

Kolikolla on kääntöpuolensa, jos olet tuonutkin hyvää elämääni niin olet sinä myös niitä synkkiä pilviäkin tuonut minun kesäleirilleni. Viime syksy kanssasi oli hyvin, hyvin rankka. Teit arjestani raskaan. Otin takiasi uppehållia kevään. Olen valvonut vuoksesi öitä, vuodattanut kirjaimellisesti verta, hikeä ja kyyneleitä. Maistanut karvaan kalkin huulillani. Vannonut useamman kerran että ei enää. Kuitenkin olen antanut sinun luikerrella takaisin elämääni, antanut itseni kärsiä vuoksesi lisää.

Olet kasvattanut minusta vahvan, mutta nyt on aika edetä ja jättää tämä vaihe taakse. Kumpikin meistä tulee löytämään uuden rakkauden, jo tänä syksynä. Tehdään palvelus toisillemme ja päästetään tästä irti.

Joten rakas DFM1, huomisen tulisenkiihkeän sessiomme jälkeen sanokaamme toisillemme hyvästit. Pysyvästi.

Rakkaudella

Villasukkaprinsessa

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka päädyinkään tänne?

Jokakeväinen loppurutistus

Maalissa ollaan :)